Naam gezocht voor onze ChatBot

26 november 2018 - Achter de schermen zijn we al een paar maanden bezig met het ontwikkelen van een ChatBot. Een ChatBot is een virtuele assistent die antwoord geeft op vragen in messenger (Facebook), maar ook op de chatfunctie op onze site. We zijn alleen nog op zoek naar een naam. En daar hebben we uw hulp bij nodig! Aan wie zou u uw vragen willen stellen?

Maandag 26 november 2018

Met de ChatBot willen we een extra service bieden aan onze bezoekers. Door antwoord te geven op veel gestelde vragen en vragen over de programmering (aanvangstijd, pauze, suggesties), vooral in de periode dat de kassa niet bereikbaar is. Hiermee willen we de weg naar het theater zo makkelijk en toegankelijk mogelijk maken.

Maar hoe noemen we onze virtuele vriend(in)? Dat is een vraag die ons al een tijd bezig houdt. We hebben ook een briefje in de artiestenfoyer hangen, zodat onze bespelers mee kunnen denken. Maar we zijn ook heel benieuwd naar uw suggestie of keuze.

We hebben al een aantal namen verzameld, u kunt via deze link uw suggestie of keuze maken. Aan wie zou u uw vragen willen stellen? We zijn erg benieuwd!
 

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X