Twee vacatures afdeling marketing, communicatie en relatiebeheer

16 mei 2019 - De Kleine Komedie zoekt per direct een Online Marketeer (32 uur per week) en per 1 september een Senior Marketing, Communicatie en Relatiebeheer (fulltime)

Donderdag 16 mei 2019

Senior Marketing, Communicatie en Relatiebeheer
(fulltime)

Uiterlijk per 1 september zijn we op zoek naar een: Senior Marketing, Communicatie en Relatiebeheer.

Weet je er leeft in Amsterdam en beweegt je in de volle breedte van het culturele leven? Ben je een sterke communicator, sparringpartner en een actieve aanjager met een vernieuwende kijk op marketing? En heb je ongelooflijk veel zin om het bereik van De Kleine Komedie onder Amsterdammers te vergroten? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bekijk de vacature

----------------------------------------------------------------------------------

Social Media/Content Creator
(32 uur per week)

De Kleine Komedie is dé plek voor cabaret, kleinkunst en theaterconcerten. Per direct zijn we op zoek naar een: Online marketeer.

Weet je wat er leeft in Amsterdam en ben je regelmatig in het culturele leven te vinden? Schrijf je goed, vind je het leuk om online campagnes te bedenken en uit te voeren en draai je je hand niet om voor creatieve beeldbewerking? Dan zijn we op zoek naar jou.

Bekijk de vacature 

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X