"Muzikaal antwoord op al die enge veranderingen in de wereld" (Parool)

6-3-2019 - Vandaag in Het Parool verschenen: een interview met Anne Soldaat, Sabrina Starke en Eva Bauknecht over Want er komen andere tijden 2 - Angst en ander zaaigoed.

Woensdag 06 maart 2019

Donderdag 7 t/m zaterdag 9 maart presenteert De Kleine Komedie: Want er komen andere tijden 2 - Angst en ander zaaigoed.
Een voorstelling die gemaakt moet worden. Nederland is Nederland niet meer. Tijden veranderen, mensen zijn bang. Het is tijd voor actie. Tijd voor mensen die hun nek uitsteken om echt iets te veranderen.
Wij vroegen tekstdichters, musici en performers om aan de slag te gaan. Zij rekken in dit programma de grenzen op van muziektheater, pop en kleinkunst. Een dynamische avond met een krachtig en inhoudelijk programma, vol nieuw en actueel repertoire. Met een zorgvuldig samengestelde, brede cast: Theo Nijland, Meral Polat, Eran Ben-Michael, Sabrina Starke, Anne Soldaat en band o.l.v. Wilko Sterke.

Anne Soldaat, Sabrina Starke en regisseur Eva Bauknecht spraken erover met Mike Peek, journalist van Het Parool. Het interview is vandaag te lezen in de krant. 
Klik hier om kaarten te bestellen. 


 

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X