Cabaret in het Vondelpark Openluchttheater

Zomer! De Kleine Komedie sluit voor even haar deuren. Tijd voor vakantie. Maar ook tijd om het gebouw weer goed op te knappen voor het nieuwe seizoen. Er is gelukkig veel te doen in de stad. Hier alvast de cabaretagenda van het Vondelpark Openluchttheater.

Donderdag 20 juni 2019

Agenda Vondelpark Openluchttheater zomer 2019

ZATERDAG 22 JUNI

20.30 UUR KIM SCHUDDEBOOM
Met een vleugje naïviteit kan Kim op een openhartige wijze de meest ongemakkelijke situaties veranderen in komische juweeltjes.
21.00 UUR KATINKA POLDERMAN - DRAAGT EEN STEENTJE BIJ
In haar zesde voorstelling is de tegendraadse taalvirtuoos ongepolijst, gortdroog, origineel en onverstoorbaar.

ZATERDAG 29 JUNI
20.30 UUR CHRIS VERLAAN
21.00 UUR ANNE-MARIE JUNG - RAM
Anne-Marie Jung speelt dit seizoen haar tweede solovoorstelling: RAM. Dat is niet alleen haar sterrenbeeld, maar ze kan ook aardig doorrammen, vriendelijk en vilein. Schattig en sarcastisch, hilarisch en horny.

ZATERDAG 6 JULI
20.30 UUR GERTHEIN BOERSMA
Deze graag geziene gast in Toomler staat bij de ware comedy-liefhebber bekend om zijn scherpe observatievermogen en zijn verrassende, slimme grappen.
21.00UUR DOLF JANSEN - BIJNA
Geen keihard cabaret, geen stampende stand-up, maar verhalen. Met, natuurlijk, genoeg ruimte voor humor, improvisatie en poëzie.

ZATERDAG 13 JULI
20.30 UUR VICTOR LUIS VAN ES
21:00 UUR HOWARD KOMPROE - KOMPROEVEN: LIVE
Culinaire vraagstukken met humor onderzocht door Howard en smakelijke gasten.

ZATERDAG 20 JULI
20.30 UUR ROSA DA SILVA
Winnaar van jury- én publieksprijs van de AKF Sonneveldprijs 2019.
21.00 UUR PETER VAN ROOIJEN & BAND
Een betoverend mooi theaterconcert. Het is grappig, grijpt je naar de keel, is klein en breekbaar, maar kan ook knallen.

ZATERDAG 3 AUGUSTUS

20.30 UUR YUNUS AKTAS
Yunus koppelt zijn bijzondere kijk op de wereld aan een gortdroge stijl, met gortdroge observaties en gortdroge anekdotes.
21.00 UUR RAYEN PANDAY - FENOMEEN
Rayen Panday vindt zichzelf absoluut geen fenomeen maar als hij de wereld om zich heen beschrijft, doet hij dat wel op fenomenale wijze.

ZATERDAG 10 AUGUSTUS
20.30 UUR GEORGE & ERAN PRODUCTIES - GEORGE & ERAN WORDEN RACISTEN
In deze komedie belichten de bruine vrienden George en Eran samen met het witte zangduo Nordgrond de (on)mogelijkheid om het goed te doen, want er is altijd iemand die zich beledigd voelt, gediscrimineerd of ongelijk behandeld.

ZATERDAG 31 AUGUSTUS
20.30 UUR KASPER VAN DER LAAN
Zijn blik op de wereld is bijzonder, zijn observaties doordacht en zijn warrige hersenspinsels origineel. Met zijn eigen logica probeert hij grip te krijgen op de absurditeit van het alledaagse.
21.30 UUR ALEX PLOEG
Soms moet je jezelf een ultimatum stellen. Bepalen wie je bent, sterk zijn, ergens voor staan. Alex weigert dat al jaren, want hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent?

www.openluchttheater.nl
 

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X