Line-up AKF Avond van de Kleinkunst bekend!

Met onder meer Van der Laan & Woe, Karin Bloemen en Peter van Rooijen

Donderdag 23 januari 2020

Eens per jaar verzinnen artiesten tijdens de AKF Avond van de Kleinkunst een vervolg op overbekende songteksten. Ze duiken in de kluizen van de kleinkunst, stoffen het oude goud af en geven de prachtige liedjes nieuwe klasse. Hoe is het met de personages in die nummers afgelopen? Wat is het antwoord op gestelde vragen? Het Amsterdams Kleinkunst Festival komt met antwoorden.

Speciaal voor deze bijzondere feestavond is er een ijzersterke line-up samengesteld. Onder meer Van der Laan & Woe, Hans de Booij, Ernst Jansz, Peter van Rooijen, Karin Bloemen, Elke Vierveijzer, Peter de Koning, Martijn Kardol en Marcel Harteveld staan te trappelen om hun nummers te laten horen. Onder leiding van presentatoren Yora Rienstra en Hijlco Span.

Eerder leerden we op de AKF Avond van de Kleinkunst bijvoorbeeld al hoe het Suzanne van VOF De Kunst en Herman van Veens Anne is vergaan. We kunnen niet wachten om het vervolg van andere kleinkunstklassiekers te horen!  
 

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X