Sterrenregen voor Steef de Jong!

‘Met De Jong laten wij ons meevoeren in een fantasiewereld, die met een razend knap in elkaar geknutselde vormgeving magisch kan transformeren’ (Trouw ★★★★★).

Maandag 03 februari 2020

De voorstelling SISI BOY van Steef de Jong is in première gegaan en lovend ontvangen! Met als hoogtepunt de ronkende vijfsterrenrecensie in Trouw. Ook onder meer het Noordhollands Dagblad (‘Steef de Jong is onweerstaanbaar’) en Het Parool (‘SISI BOY is een warm pleidooi voor jezelf zijn’) zijn erg positief over het programma.

In SISI BOY deelt Steef de Jong het podium met zijn grote inspiratiebron: keizerin Elisabeth (1837-1898), beter bekend als Sisi. De voorstelling is een mix van operette, cabaret en karton. Zoet, zuur én bitter. Steef verandert net zo vaak en verrassend van vorm als zijn decorstukken. Het leverde hem de Mary Dresselhuys Prijs en een absolute hit op de Parade op. En nu dus de wervelende, avondvullende voorstelling SISI BOY.

Steef de Jong is op vrijdag 17 en zaterdag 18 april te zien bij ons in De Kleine Komedie. Benieuwd naar de briljante, door hem gecreëerde fantasiewereld? Er zijn nog kaarten beschikbaar!

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X