Bijgeboekt: De Weg naar de Spelen met Peter Heerschop en Viggo Waas!

Peter en Viggo maken je warm voor de Zomerspelen. Met een avond vol verhalen over Olympische Dromen, gesprekken met medaillewinnaars én een Olympische Quiz.

Maandag 24 februari 2020

Acht keer. Zo vaak waren Peter Heerschop en Viggo Waas aanwezig op de Olympische Spelen. Van Sochi tot Rio de Janeiro, van Pyeongchang tot Vancouver. Ze beleefden er magische avonden die legendarische anekdotes opleverden. En dat komt goed uit, want de Olympische Spelen zijn opgebouwd uit mythische verhalen. Het is tijd om die anekdotes eindelijk een keer te vertellen. Verhalen over Olympische Dromen. Dromen van ooit, dromen van nu.

Ook zijn er gesprekken met bekende medaillewinnaars en regionale talenten die zich geplaatst hebben voor Tokyo. Én er is een Olympische Quiz voor jong en oud. Kortom: Peter en Viggo maken je warm voor de Zomerspelen. Er wordt gezongen, gelachen, gehuild, teruggeblikt en vooruitgekeken. Is meedoen belangrijker dan winnen? Dat vertellen Peter en Viggo je tijdens De Weg naar de Spelen. Maar wie erbij is, wint sowieso.

De Weg naar de Spelen is op maandag 15 juni te zien in De Kleine Komedie. Ga snel naar deze pagina voor kaarten!

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X