"René van 't Hof weergaloos in Not The Tommy Cooper Story"

9 mei 2016 - "René van 't Hof weergaloos in Not The Tommy Cooper Story". Nog 4 avonden te zien in De Kleine Komedie. Het Parool gaf vier sterren!

Maandag 09 mei 2016

Dinsdag 10 mei speelde Toneelgroep Maastricht, met Jan Jaap van der Wal en René van 't Hof e.a. Not The Tommy Cooper Story in De Kleine Komedie. Het was de eerste voorstelling van een serie van vijf! Woensdag 11 mei, donderdag 12 mei, vrijdag 14 mei en zaterdag 15 mei nog te zien! Het Parool gaf vier sterren 

Bekijk het fragment in De Wereld Draait Door

Verder in de media:
"Slot van een magistraal sterke toneelavond over de slagschaduw van de dood die hangt boven de flonkering van de Gulle Lach. Ahah-ahah-ahah, Just Like That. Doek!" - Theaterkrant (****)

Over acteur René van 't Hof: "Zoals hij ooit bij Carver het verkruimelen van een koek tot legendarische slapstick uitvergrootte, zo maakt hij nu tics van het verwijderen van een sticker of gehannes met een ladder. Voorspelbaar, edoch hilarisch." - De Volkskrant (***)

"René van 't Hof weergaloos in Not The Tommy Cooper Story" - Scènes (****)

Bestel hier uw kaarten
Not The Tommy Cooper Story
di 10 t/m za 14 mei

 

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X