De Kleine Komedie introduceert: Komedie Thuis en Liederen van Troost en Hoop

De leukste kijk- lees- en luistertips

Maandag 18 mei 2020

Stil. Dat is De Kleine Komedie zonder publiek. Omdat we op dit moment gesloten zijn, kunnen we helaas tijdelijk geen cabaretiers, muzikanten en theatermakers verwelkomen. Dat betekent echter niet dat zij (of wij) stilzitten!
Daarom introduceren we:

 • Komedie Thuis

  De leukste kijk-, lees- en luistertips van De Komedie. Met filmpjes, artikelen, sketches, voorstellingen of podcastafleveringen van de makers die je normaal gesproken in ons theater ziet. Zo proberen we je het Komediegevoel te geven, maar dan vanuit huis.
  KOMEDIE THUIS

  De Kleine Komedie presenteert: Komedie Thuis met Yentl en de Boer. We missen naar het theater gaan natuurlijk ontzettend. Geen optredens, publiek of avondjes uit. Maar Yentl en de Boer gaan in op een vraag die eigenlijk nooit gesteld wordt: wat mis je niet aan het theater? Ze geven zelf antwoord én dragen het stokje over aan niemand minder dan Alex Ploeg. Wordt vervolgd!

   
 • Liederen van Troost en Hoop 

  In deze tijd waarin we wel wat liefs kunnen gebruiken is LIEDEREN VAN TROOST EN HOOP ontstaan. We delen liedjes van kunstenaars die anders altijd op ons podium te zien zijn maar nu dus even niet. Onze medewerkers hebben allemaal wel zo’n lied om te delen. Maar wie niet?

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X