De Kleine Komedie presenteert samen met Het Parool: De Kleine Remedie

Een nieuwe podcast met Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen vanuit De Kleine Komedie.

Dinsdag 12 mei 2020

In de vijfdelige podcastserie De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen vanuit ons lege theater met artiesten die eigenlijk op het podium hadden moeten staan. Eindelijk weer muziek, grappen en gelach vanuit de Komedie. De sfeer is er weer! Wat hebben we dat gemist!

  • Van dinsdag 12 mei tot en met zaterdag 16 mei verschijnt er elke dag een nieuwe aflevering van de podcast op de pagina De Kleine Remedie.In de podcast doen onder meer Theo Maassen, Claudia de Breij, Peter Pannekoek, Soundos el Ahmadi, Stef Bos, Lisa Loeb, Roel van Velzen, Diggy Dex, Kiki Schippers, Viggo Waas en Tim Fransen hun best om een antwoord te vinden op de onmogelijke vraag: hoe nu verder? Ook is er muziek en op het balkon van de Komedie worden er columns voorgelezen door vermaarde Paroolcolumnisten. Met Femke van der Laan, Theodor Holman en Roos Schlikker én meesterverteller Viggo Waas!

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X