Steun De Kleine Komedie én onze artiesten

Update rondom het coronavirus

Vrijdag 08 mei 2020

Lief publiek,

Naar aanleiding van de persconferentie van 6 mei weten we dat De Kleine Komedie in ieder geval tot 1 juli gesloten is voor publiek. Er staat nog een (klein) rijtje voorstellingen in de wacht om mogelijk later ingehaald te worden, maar het grootse deel van de voorstellingen hebben we helaas moeten annuleren. We zijn inmiddels begonnen met het aanschrijven van iedereen die kaarten had gekocht en storten het aankoopbedrag terug. Een aantal bezoekers heeft al laten weten dat ze het geld niet nodig hebben en graag een donatie aan De Kleine Komedie en haar artiesten wil doen. Dat is in deze tijd natuurlijk meer dan welkom!

We hebben daarnaast ook mailtjes ontvangen van mensen die op dit moment geen kaarten hebben voor een geannuleerde voorstelling, maar die wél graag De Kleine Komedie willen steunen. Daar zijn we heel blij mee! Wat normaal gesproken onze kracht is - hoge eigen inkomsten en een relatief lage subsidie - is nu onze zwakte. Onze inkomsten zijn vanwege de coronacrisis grotendeels stilgevallen en de artiesten die nu niet kunnen spelen zien hun inkomsten in rook opgaan.

Steun De Kleine Komedie én onze artiesten!
We zijn ons ervan bewust dat dit ook voor veel mensen in ons publiek onzekere tijden zijn. Maar als u het geld kunt missen dan is uw steun enorm welkom! Op deze manier helpt u De Kleine Komedie het hoofd boven water te houden in deze onzekere tijd. Ook kunnen we met uw donatie de artiesten financieel tegemoet komen die nu niet in ons theater kunnen spelen en waarvan de voorstellingen niet kunnen worden verplaatst.

U kunt het bedrag eenvoudig aan ons overmaken via onderstaande link:




Veelgestelde vragen:

Wanneer gaat De Kleine Komedie weer open?
Vanaf 1 juli mogen er - onder strikte voorwaarden - weer samenkomsten zijn van 100 mensen, dit onder voorbehoud dat het coronavirus beheersbaar blijft. Feit is dat ons gebouw veel knelpunten oplevert in relatie tot de anderhalvemetereconomie. Maar we zijn creatief en zoeken naar oplossingen! Zodra we meer weten, melden we dit. Ondertussen kunt u het Komedie gevoel blijven ervaren via Komedie Thuis en zijn we bezig met nieuwe online programma’s! U wordt hierover geïnformeerd via de nieuwsbrief, social media en op onze website.

Wat gebeurt er met reeds gekochte kaarten?
Enkele voorstellingen worden verplaatst naar een later tijdstip, bezoekers krijgen hierover bericht. De meeste voorstellingen moeten we helaas annuleren. Bezoekers die kaarten voor voorstellingen hebben gekocht die geannuleerd zijn, ontvangen het aankoopbedrag terug op hun rekening. Mensen die het geld kunnen missen, nodigen wij uit een donatie te doen.

Doet De Kleine Komedie mee aan de voucher regeling?
De Kleine Komedie heeft besloten om niet mee te doen aan de landelijke actie ‘Bewaar je ticket’. Hierbij worden reeds gekochte kaartjes omgezet in een voucher die later alsnog inzetbaar is. De reden dat wij niet in deze actie meegaan is dat het geld dan niet terecht komt bij de makers waarvoor de kaartjes in eerste instantie gekocht zijn (en die het nu het hardste nodig hebben) en wij zelf pas over ons partagedeel kunnen beschikken op het moment dat de vouchers daadwerkelijk ingewisseld worden.

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X