S-A-M-E-N per 1 juli in Carré

Spinvis, Dolf Jansen, Erik van Muiswinkel, Steef de Jong, S10 en Freek de Jonge in Carré.

Woensdag 27 mei 2020

Mooi nieuws: De Kleine Komedie slaat de handen ineen met Koninklijk Theater Carré en Theater Bellevue om het publiek theater te kunnen bieden! Een aantal wegens het coronavirus afgelaste voorstellingen worden hierbij verplaatst naar Carré, zodat ze toch nog door een select publiek gezien kunnen worden. Op gepaste afstand. Als onderdeel van het project S-A-M-E-N gaan deze speciale theatershows op 1 juli in Carré van start voor maximaal 100 bezoekers. De eerste bevestigde artiesten zijn: Spinvis, Dolf Jansen, S10, Erik van Muiswinkel, Steef de Jong en Freek de Jonge.

100 bezoekers
Naar verwachting is het per 1 juli toegestaan maximaal 100 bezoekers toe te laten in theaters met inachtneming van de anderhalvemeter-maatregel. Voorstellingen spelen voor maximaal 100 personen is financieel niet rendabel, maar biedt wel een mogelijkheid voor de bezoeker, artiest en medewerker om de deuren van het theater weer op een kier te kunnen zetten. De samenwerking kan dan ook vooral gezien worden als ‘moreel statement’ en een teken van solidariteit. Een cadeau aan ons publiek en aan de stad. Tijdens het gehele theaterbezoek wordt rekening gehouden met de anderhalvemeter-regel. Veiligheid van bezoekers, medewerkers en artiesten staat voorop.

Kaartverkoop
De reguliere kaartverkoop zal medio juni starten. Huidige kaartbezitters van de betreffende voorstellingen van De Kleine Komedie, Theater Bellevue en Carré krijgen als eerste bericht.

Directeur Vivienne Ypma over S-A-M-E-N: “Ik zie dit als een startpunt. We richten voorzichtig de blik op onze nieuwe toekomst, waarbij we positief, solidair samen zoeken naar nieuwe wijzen van presenteren, produceren en financieren”.

We hopen jullie in juli te zien in Carré, wij staan in ieder geval te trappelen!

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X