De podcast De Kleine Remedie is terug!

Donderdag 02 juli 2020

Ze zijn terug! In het tweede seizoen van De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen wederom vanuit een lege Kleine Komedie met artiesten en theatermeesters die eigenlijk op het podium hadden moeten staan en weer voorzichtig aan de slag kunnen. Eindelijk wordt er in ons theater weer muziek gemaakt, lol getrapt en gesproken met vertrouwde gezichten.

Hoe gaat het met Peter Heerschop en zijn béste vrienden: Theo Maassen, Najib Amhali, Marc van Kaam, Janneke de Bijl, Pepijn Schoneveld, Lebbis, Christine de Boer, Jeroen Woe, Kasper van der Laan, Kees van Amstel, Roos Schlikker, Edwin Evers, Stephanie Louwrier, Eric van Sauers én Frank Lammers?

Met voordrachten vanaf het balkon van Hasna el Maroudi, Johan Fretz, Koos Terpstra, Dolf Jansen en Natascha van Weezel. Er is muziek van Paul de Munnik, een draaiboek van Malou Holshuijsen, vreemde vragen van én onaangename verrassingen voor Peter Heerschop.

Het vijfdelige tweede seizoen van De Kleine Remedie verschijnt op 2, 3, 4, 9 en 10 juli op www.parool.nl, Spotify, iTunes en www.dekleinekomedie.nl


Aflevering 1:

 • In de eerste aflevering van het tweede seizoen van De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met Lebbis over het nieuwe optreden in het tijdelijke abnormaal. Met Luxor Theater directeur Marc Kaam praten zij over de leegte van grote zalen en de smerige dingen die nu niet meer op een podium gedaan mogen worden. Ook proberen ze contact te maken met Christine de Boer, wat niet lukt. Peter weet wel waarom en toneelmeester van De Kleine Komedie Thom Hannessen neemt abrupt plaats voor een diepte-interview met Peter.
  Paul de Munnik zingt Voor haar van Frans Halsema en Natascha van Weezel leest voor vanaf het balkon.


   


Aflevering 2:

 • In aflevering 2 van het tweede seizoen van De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met een dankbare Theo Maassen, is Peter niet zo heel erg te spreken over het interview met Pepijn Schoneveld en wordt er op het gênante af naar complimenten gevist bij Jeroen Woe. Paul de Munnik zingt Ik was vergeten en Hasna el Maroudi leest vanaf een leeg balkon.


 
 

Aflevering 3:

 • In de derde aflevering van De Kleine Remedie seizoen twee bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met de beste vriend van Peter, Frank Lammers, de beste vriend van Peter (Najib Amhali) én met een hele goede vriendin van Peter, Stephanie Louwrier. Ook praat het trio bij met gelegenheids-toiletjuf én amateurtheatermaker Gerda. Paul de Munnik zingt 'Lubbiaans' en Dolf Jansen spreekt vanaf het lege balkon van De Kleine Komedie. 

 • In de vierde aflevering van De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met Christine de Boer, Kasper van der Laan en Eric van Sauers. Koos Terpstra leest Het eiland vanaf het balkon en Paul zingt Marjolein van Cornelis Vreeswijk. Malou heeft een onaangename verrassing voor Peter.
    

 • In de vijfde en laatste aflevering van De Kleine Remedie seizoen 2 bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met Janneke de Bijl, Kees van Amstel en Roos Schlikker. Johan Fretz draagt voor vanaf het balkon en Paul de Munnik zingt Herman van Veen. In de zaal zit nog steeds de onaangename verrassing recensent Rinske de Wels, en oh, ja, Peter Heerschop heeft ook nog iets geregeld...
   

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X