Ajax, het verloren seizoen. We blikken terug tijdens Klap op de Maand

1 juni 2016 - Ajax, het verloren seizoen. We blikken terug tijdens Klap op de Maand met David Endt, Ajax columnist in Het Parool en teammanager van Ajax van 1997 - 2013.

Woensdag 01 juni 2016

Vrijdag, 3 juni. Alweer de laatste Klap op de Maand van dit seizoen. De vrijdagmiddagborrel met inhoud van De Kleine Komedie en Het Parool. Met 3 juni het thema: Ajax, het verloren seizoen. We blikken terug met David Endt, Ajax columnist in Het Parool en teammanager van Ajax van 1997 - 2013.

Het tweede thema: Festivalisering van de stad. Met als gast Sander Groet, festivalorganisator en mede-initiatiefnemer van de A’Dam Toren.

De presentatie is in handen van Roos Schlikker, columnist van Het Parool, journalist en schrijfster.

Klap op de Maand vindt ook in het nieuwe seizoen plaats in de foyer, iedere eerste vrijdag van de maand. Journalisten van Het Parool en gasten bespreken de afgelopen maand en blikken vooruit. Singer-songwriters van Het Nieuwe Lied laten in de pauze hun licht schijnen op de maand.

Bestel hier je kaarten voor vrijdag 3 juni
17.00 uur
€ 7,50

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X