Voorstellingen in de maand februari 2016

 • RICKY KOOLE, LEO BLOKHUIS & RUBEN HEIN
  New Orleans

  RICKY KOOLE, LEO BLOKHUIS & RUBEN HEIN

  In een uitbundig programma gaan ze langs rouw en feest, leed en creativiteit, jazz en soul, cajun en rock, rhythm en blues. Denk Louis Armstrong. Denk Dr. John, Allen Toussaint en Labelle. En enjoy de blazers van K.O. Brass (de Kyteman blazerssectie), het trio Ocobar, bekend van Holland Sport, en de fenomenale toetsenist Roel Spanjers.

  lees verder

  Speeldata

 • HARRIE JEKKERS & JEROEN VAN MERWIJK
  Als we zo vrij mogen zijn

  HARRIE JEKKERS & JEROEN VAN MERWIJK

  Deze twee oude vrienden gaan samen op pad. Ze kennen elkaar al jaren, delen de liefde voor het lied en koesteren de verhalen daaromheen. Met nieuwe nummers en hilarische anekdotes laten ze zien wat ze gemeenschappelijk hebben. En waarin ze van elkaar verschillen. En natuurlijk zingen ze samen hun mooiste liedjes.

  lees verder

  Speeldata

 • LAURA VAN DOLRON
  Liefhebben

  LAURA VAN DOLRON

  Valentijnsdag! Vergeet de commerciële bloemetjes en obligate hartjes. Want liefde gaat verder dan louter romantiek. Liefhebben is een oproep om met humor en mildheid de wereld mooier te maken. ‘Van Dolron brengt haar theater als een warm bad’, verzucht De Standaard.

  lees verder

  Speeldata

 • ERIC VLOEIMANS & REMY VAN KESTEREN
  Muziek van de stilte

  ERIC VLOEIMANS & REMY VAN KESTEREN

  Stilte. Velen zijn ernaar op zoek. Maar zelden een muzikant. Toch gaan ook componisten op zoek. Zoals Federico Mompou (1893 – 1987). De Spaanse magiër. Diens Musica Callada is nu bewerkt door Remy van Kesteren. Hij rearrangeerde de muziek voor harp en trompet. Voor hemzelf en Eric Vloeimans.

  lees verder

  Speeldata

 • PIETER JOUKE
  Tot nu toe

  PIETER JOUKE

  Het is alweer zijn derde. Tot nu toe. En zijn beste. Tot nu toe. Want volgens NRC steekt Pieter Jouke ‘in grootse vorm.’ En dat voor iemand die zich tamelijk wanhopig door het leven ploetert. Die tot over zijn oren vervuld is van faalangst. En ja, dat leidt tot ‘absurdistische wendingen, droogkomische observaties en semantisch koppeltjeduikelen’ (NRC).

  lees verder

  Speeldata

Blader door de voorstellingen: