zo 28 apr – zo 28 apr

KAMAGURKA

De grenzen van de ernst

Kies & Bestel >

Om keer op keer zijn publiek in een verwarde stuip achter te laten. Want wat hebben zij in Godsnaam gezien?

Kamagurka is in vorm: dan weer melancholiek, dan weer hilarisch. (...) Een ontroerende en passievolle ode aan vrijheid en verbeelding.

(NRC)

Hij schetst. Hij schildert. Hij schrijft. Kamagurka kan alles. ‘Hij put uit een hoogstpersoonlijk rariteitenkabinet dat nooit leeg lijkt te raken.’ (NRC) En gelukkig voor ons: hij brengt zijn spinsels ook naar het theater. Om keer op keer zijn publiek in een verwarde stuip achter te laten. Want wat hebben zij in Godsnaam gezien? Een vervreemdende voorstelling. Rake vondsten, melige woordspelingen, flauwe omkeringen. De grenzen van de ernst leidt je langs een hoop ontregelende humor die bol staat van kolkende creativiteit en wrede slapstick. Het is de overtreffendstere trap van absurditeit. ‘Met superieur leuke grappen’, hijgt Theaterkrant nog na. ‘Hij kan met woorden dezelfde beelden schetsen als in zijn strips.’ Dat belooft wat. Ontdek De grenzen van de ernst. Kom naar Kama.

"Typisch Kamagurka: alles wat in het bestaan als vanzelfsprekend geldt, wordt door hem tot absurditeit en daarbovenop vaak tot abnormaliteit verheven." (Algemeen Dagblad)

Fotograaf: Kamagurka

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X