di 14 mei – za 18 mei

DANIËL ARENDS

Meer van hetzelfde (deel 1)

Kies & Bestel >

Van Daniël Arends hoef je niets nieuws te verwachten. Weer die eeuwige briljante vondsten, weer zo’n zooitje ijzersterke grappen.

De plek waarvan je als kleine jongen droomde ooit te mogen staan, is nu de plek waar je het liefst je theatertour afsluit zodat je op het hoogtepunt stopt!

Daniël Arends

Kijk. Dat is eerlijk. Zo kennen we Daniël Arends. Zijn nieuwe programma, kondigt hij aan, is niet te onderscheiden van het vorige. Het is Meer van hetzelfde (deel 1). Het bevat exact de ingrediënten die we van hem gewend zijn. Dat wordt dus weer een show met een ‘onweerstaanbare flow.’ (NRC) ‘Afwisselend ingetogen en uitbundig maakt hij opnieuw indruk met zijn observaties binnen een sprankelend kader van bizarre en hilarische contrasten.’ (Dagblad van het Noorden) Hij zal weer ‘sarren, dwars zijn, grof, hard, gevaarlijk en politiek incorrect uit de hoek komen.’ (Trouw) Kortom: van Daniël Arends hoef je niets nieuws te verwachten. Weer die eeuwige briljante vondsten, weer zo’n zooitje ijzersterke grappen. Meer van hetzelfde (deel 1) is een echte Daniël Arends. Kom maar kijken.

Fotograaf: Herman Poppelaars - Scherpontwerp

Een fragment uit zijn eerdere voorstelling Carte Blanche

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X