zo 19 mei – ma 20 mei

KOMMIL FOO

Oogst

Kies & Bestel >

Een piano. Een gitaar. Een viool. En elkaar. Meer hebben de gebroeders Walschaerts niet nodig.

We mogen met zijn allen alleen maar hopen dat de broers na dertig jaar nog geen genoeg hebben gekregen van elkaar en van ons en van die liefde die ze steeds maar blijven bezingen, bevragen en uitdragen. Tot slot een kleine tip van uw recensent: Mocht u ook maar een heel klein beetje last hebben van hartzeer, zorg dan in vredesnaam dat u voldoende zakdoeken meeneemt.

Theaterkrant

Een piano. Een gitaar. Een viool. En elkaar. Meer hebben de gebroeders Walschaerts niet nodig. Samen zorgen ze al dertig jaar voor meer dan memorabele avonden. Voor inwendig juichend publiek. Hun shows zijn ‘een toonbeeld van theatrale balanceerkunst.’ (NRC) Hun liedjes gaan ‘recht naar het hart.’ (De Standaard) Hoog tijd om uit al het moois van drie decennia een nieuwe voorstelling samen te stellen. Oogst is een best of die best tof is. Een voorstelling met louter hoogtepunten. Zonder toeters, zonder bellen, zonder circus of poeha. Gewoon: Raf, Mich, hun mooiste liedjes en hun strafste verhalen. Vol ‘kracht, klasse en grandeur.’ (Het Parool) Kommil Foo comme il faut. Twee broers, twee karaktervolle stemmen. En een paar instrumenten. En wij, juichend.

"De greatest hits van Kommil Foo doorstaan de tand des tijds. (...) Kommil Foo combineert liedjes met cartooneske scènetjes die altijd onvoorspelbaar zijn." (NRC)

Fotograaf: Johan Jacobs

Een fragment uit de voorstelling Oogst.

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X