ma 6 mei – ma 6 mei

VICTOR LUIS VAN ES

Stille Strijd

Kies & Bestel >

‘Het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond‘, vond de Volkskrant. Met hetzelfde lef speelt hij nu avondvullend.

Hij maakt de meeste indruk wanneer hij niet op lachjacht gaat met inwisselbare stereotypes, maar de tijd neemt om een persoonlijke ervaring vol grappige details te vertellen.

de Volkskrant

Het is zijn eerste. Zijn debuutprogramma. Want hij is nieuw. Nou ja, niet helemaal nieuw natuurlijk. In 2015 won Victor Luis van Es de publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Daarna deed hij het voorprogramma bij de Sinterklaasconference van Javier Guzman. En haalde hij de finale van Cameretten 2016. ‘Het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond‘, vond de Volkskrant. Met hetzelfde lef speelt hij nu avondvullend. Stille Strijd gaat over zijn achtergrond. Zijn ambities. Zijn angsten en zijn dromen. Van klein naar groot analyseert hij het leven, maar vooral ook zichzelf. Wat maakt
hem wie hij is? Hoe zal hij zich ontwikkelen? Victor is geïnspireerd door Amerikaanse stand-upcomedy. En opgevoed met Nederlands cabaret. Een boeiende verteller met eerlijke humor. En met lef. Daar houden wij van. Op zijn eerste!

Fotograaf: Anne van Zantwijk

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X