di 28 mei – di 28 mei

HARRY SACKSIONI

Smoky Strings

Kies & Bestel >

Snel, sneller, Sacksioni. Niemand bespeelt de gitaar zo virtuoos als Harry zelf.

Snel, sneller, Sacksioni. Zo is het. Niemand bespeelt de gitaar zo virtuoos als Harry zelf. Acht keer op rij de Beste Akoestische Gitarist van de Benelux! De rook walmt van zijn snaren. In Smoky Strings speelt hij liedjes uit zijn reusachtige repertoire. Op vijf gitaren. Fingerstyle blues. Funky stuff. You name it. Als ze de snaren van zijn gitaren maar laten smeulen. Oud werk, nieuw werk, alles wordt uit de compositiekast getrokken. Harry tovert een hele band uit zijn instrument. En hij vertelt verhalen. Ontwapenend en vol humor. Zijn optredens zijn even overrompelend als persoonlijk. Hij won Edisons. Hij kreeg een lintje. Hij ontving gitaartitels. Maar belangrijker: hij heeft onze harten gewonnen. Al heel wat jaren op rij. Dus speel die hele handel maar in de hens, Harry. Onze zegen heb je.

Foto: DESIGN & ZO

Op dinsdag 28 mei is er een staking van de NS, GVB (alle vervoeronderdelen: metro, bus, tram, pont) en het streekvervoer.
Harry Sacksioni zal zijn voorstelling deze avond wel spelen. Er zijn diverse parkeergarages rondom De Kleine Komedie. De dichtstbijzijnde is
The Bank, waar u met een uitrijkaart 4 uur kunt parkeren tegen het voordelige tarief van € 12,-. Deze uitrijkaart kunt u verkrijgen aan de kassa of aan de bar van De Kleine Komedie. We hebben geen parkeervouchers voor P1 Parking Waterlooplein.
 

Harry Sacksioni - Meta Sequoia

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X