do 30 mei – za 1 jun

PETER HEERSCHOP

De Minister van Enthousiasme (juni 2019)

Kies & Bestel >

De Minister van Enthousiasme maakt de zware zaken van het leven een flink stuk lichter. Hij leert ons lachen om alle domme dingen waarvan we dachten dat ze logisch waren.

Als het thuis zo fijn was als in De Kleine Komedie was ik daar ook veel vaker.

Peter Heerschop

Eindelijk. Peter Heerschop heeft het ministerschap aanvaard. Hij heeft er ook de leeftijd voor natuurlijk. En de drive. En de plannen. Als De Minister van Enthousiasme gaat hij het land in. Peter wil uitleggen hoe je heel anders kunt kijken naar dingen die je tot nu toe heel zeker hebt geweten. Dat het leuk is om iets nieuws te leren. En dat dingen ook fout mogen gaan. En dat je daar best om mag schateren. Omdat je beseft dat anderen soms nog onnozeler zijn dan jij. Een fijn gevoel. De Minister van Enthousiasme maakt de zware zaken van het leven een flink stuk lichter. Hij leert ons lachen om alle domme dingen waarvan we dachten dat ze logisch waren. En uiteindelijk om onszelf. Daar leer je van. Lol is een serieuze zaak.

"Peter Heerschop blijft een prettige, ontspannen verteller" (de Volkskrant)

Foto: Walt Cisco, Joris van Bennekom en Geert Gratama

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X