zo 5 mei – zo 5 mei

DIEDERIK VAN VLEUTEN & FUSE

Kies & Bestel >

Meesterverteller Diederik van Vleuten en meesterensemble Fuse laten zien en horen wat er schuil gaat achter noten die geschreven zijn in tijden van oorlog en van een nieuwe vrijheid

In 1990 mocht ik voor het eerst spelen in De Kleine Komedie. Dat voelde aslof ik mijn rijbewijs had gehaald. Opeens tel je mee in het verkeer en ben je volwassen.

Diederik van Vleuten

5 mei. Bevrijdingsdag. Vrede. Al een mensenleven lang. Een feestdag, waarop je natuurlijk blijmoedig je zegeningen telt. En blijmoedig is deze speciale samenwerking tussen meesterverteller Diederik van Vleuten en meesterensemble Fuse. Zij slaan de handen ineen om te laten zien en horen wat er schuil gaat achter noten die geschreven zijn in tijden van oorlog en van een nieuwe vrijheid.

Met muziek en verhalen die er toe doen. Geestig, uitbundig, ontroerend. Dat is de toon van deze unieke samenwerking. Fuse en Van Vleuten. Samen op bevrijdingsdag.

Fotografen: Katinka Krijgsman en Merlijn Doomernik

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X