zo 16 jun – zo 16 jun

DE GROTE HARRY BANNINK PODCAST ON TOUR

Feestelijke apotheose met gasten (2019)

Kies & Bestel >

We begonnen het seizoen met Harry Bannink, we eindigen het seizoen met Harry Bannink. En deze keer gaan we he-le-maal los.

De populaire podcast is nu succesvol vertaald naar het theater. Het is genieten van de intieme combinatie van een biografie met muzikale meesterwerkjes.

Theaterkrant

We begonnen het seizoen met Harry Bannink, we eindigen het seizoen met Harry Bannink. En deze keer gaan we he-le-maal los. Het wordt een Feestelijke apotheose zonder enige vorm van weerga. Een feestavond. Een knalfuif. Een muzikale schranspartij. We koesteren de klanken, we zingen meedogenloos mee, we laten ons gewillig verrassen. Het maakt ook niet uit. Werkelijk álles wat Harry Bannink heeft aangeraakt, is in goud veranderd. Zelfs zijn minder bekende werken zijn prachtig. Stuk voor stuk meesterwerken. Ze worden vertolkt door een aantal van de onvolprezen medewerkers aan de podcast, begeleid door Dick van der Stoep en ingeleid en verklaard door de geweldige Gijs Groenteman. Zijn Grote Harry Bannink Podcast ging On Tour. Vanavond sluiten we af. En gaat het dak er af. Met, onder voorbehoud, Loes Luca, Remko Vrijdag, Frank Groothof, Diederik Ebbinge, Roosmarijn Luyten, Brigitte Kaandorp, Katinka Polderman e.v.a.

Fotograaf: Johanthan Herman

Loes Luca - Johnny Afdruiprekje

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X