vr 3 mei – vr 3 mei

KLAP OP DE MAAND MEI

vrijdagmiddagborrel met inhoud

Kies & Bestel >

De twee Amsterdamste instituten maken maandelijks spraak en smaak. Er wordt teruggekeken en vooruitgeblikt op heikele en minder heikele kwesties.

Na een succesvol eerste seizoen is Klap op de Maand terug. Het Parool en De Kleine Komedie. De twee Amsterdamste instituten maken maandelijks spraak en smaak. Dé vrijdagmiddagborrel met inhoud. Gepresenteerd door Paroolhoofdredacteur Ronald Ockhuysen. In deze talkshow worden gasten uit de net voorbije en bijna komende actualiteit ondervraagd. Er wordt teruggekeken en vooruitgeblikt op heikele en minder heikele kwesties. Niet onbelangrijk: de bar is open. Er is ruim de gelegenheid om vooraf, in de pauze en na afloop na te praten met een glas in de hand. Singersongwriters van Het Nieuwe Lied laten hun licht schijnen op de maand in een splinternieuw lied. Deze maand is dat Flip Noorman. Elke eerste vrijdag van de maand, in de foyer.

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X