ma 10 jun – ma 10 jun

HERMAN IN EEN BAKJE GEITENKWARK

Verplicht Spelen (Reprise)

Kies & Bestel >

Eén podium, vier jongens en een veelvoud aan absurde bedenksels.

De mannen werken al lang met elkaar samen, en dat merk je. Ze zijn perfect op elkaar ingespeeld en spelen een buitengewoon strakke voorstelling.

Theaterkrant

Er zijn zo van die ervaringen die je leven op zijn kop zetten. Je maakt het mee en je weet meteen: alles is anders. Herman in een bakje Geitenkwark is zo’n ervaring. Eén podium, vier jongens en een veelvoud aan absurde bedenksels. ‘Benny, Polle, Rein en Rob zijn heel muzikaal en staan met aanstekelijke energie op het toneel.’ (Trouw) Hun energieke samenzang maakt dingen in je los op plaatsen waarvan je niet eens wist dat je daar dingen had. Je wilt lachen en huilen. Denken en voelen. Lekker achterover en op het puntje van je stoel. Kiezen hoeft niet. Het mag allemaal. Bij Herman in een bakje Geitenkwark is het Verplicht Spelen. Je mag knoeien met precisie en sterven van vreugde. Je mag een hond onder het ijs en een speeltuin na de apocalyps. Een ervaring die je niet wilt missen.

Regie: Kees Prins
Fotograaf: Robbert Huffenreuter

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X