do 7 mrt – za 9 mrt

WANT ER KOMEN ANDERE TIJDEN 2 - Angst en ander zaaigoed

Theo Nijland, Meral Polat, Eran Ben-Michael, Sabrina Starke en Anne Soldaat

Kies & Bestel >

In Angst en ander zaaigoed is het tijd voor actie! Muzikale oproerkraaiers bezweren de angst!

De crisis is bezworen. Er zijn weer banen, er wordt geld uitgegeven en we staan zelfs op de ‘shortlist’ van landen waar het leven goed is. En toch staat onze samenleving bol van onvrede en onbegrip. Lijkt angst ons doen en laten te bepalen. Angst om wat we bezitten kwijt te raken. Angst dat anderen met hun tengels aan onze verworvenheden komen. Meningen en statements genoeg, maar wat doen we nu werkelijk? Gaan we op zoek naar verbinding, of blijven we op ons eigen eilandje zitten? Moeten we agressie niet juist met liefde, humor en ironie beantwoorden? En is collectieve zelfmoord niet dé oplossing voor ons klimaatprobleem? Kortom: laten we deze neergang ons overkomen of is er nog hoop?

Wij komen in actie met ons sterkste wapen: positief ontregelen door muzikaal en geëngageerd oproerkraaien. Geheel in de lijn van de eerste editie van Want er komen andere tijden rekken tekstdichters, musici en performers de grenzen op van muziektheater, pop en kleinkunst. Een dynamische avond met een krachtig en inhoudelijk programma, vol nieuw en actueel repertoire.

Met: Theo Nijland, Meral Polat, Eran Ben-Michael, Sabrina Starke en Anne Soldaat.
Met band: Wilko Sterke (bandleider), Frank van Kasteren, Daniel van Dalen, Judith Renkema en Daniel van Loenen
Regie: Eva Bauknecht


Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X