do 7 mrt – za 9 mrt

WANT ER KOMEN ANDERE TIJDEN 2 - Angst en ander zaaigoed

Theo Nijland, Meral Polat, Eran Ben-Michael, George Elias Tobal, Sabrina Starke en Anne Soldaat

Kies & Bestel >

In Angst en ander zaaigoed is het tijd voor actie! Zangzaad is de beste munitie voor een bangloze toekomst. Tekstdichters, musici en performers, onder aanvoering van Theo Nijland.

We zijn opgekrabbeld uit de crisis. Er zijn weer banen. Er wordt weer geld uitgegeven. We zijn een gelukkig volkje. En toch hebben we angst. Angst om kwijt te raken wat we hebben. Angst dat anderen met hun tengels aan onze verworvenheden komen. Aan onze identiteit. Aan onze privacy. Onze vrijheid. Het geluk waar we recht op menen te hebben. Hoog tijd om die angst te bezweren. Om muzikaal oproer te kraaien. In Angst en ander zaaigoed is het tijd voor actie! Zangzaad is de beste munitie voor een bangloze toekomst. Tekstdichters, musici en performers, onder aanvoering van Theo Nijland. Zij rekken de grenzen op van muziektheater, pop en kleinkunst. Met vijfkoppige band o.l.v. Wilko Sterke. Zij zorgen voor een dynamische avond vol nieuw en actueel repertoire. Weg met de angst! Want er komen andere tijden!

De muzikale oproerkraaiers: Theo Nijland, Meral Polat, Eran Ben-Michael, George Elias Tobal, Sabrina Starke en Anne Soldaat.
De band: Wilko Sterke (bandleider), Frank van Kasteren, Daniel van Dalen, Judith Renkema en Daniel van Loenen
De regisseur: Eva Bauknecht

Regie: Eva Bauknecht

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X