ma 25 mrt – ma 25 mrt

MATHILDE SANTING

Renaissance

Kies & Bestel >

Mathilde beleeft een muzikale wedergeboorte. Een Renaissance. En dat wil ze laten weten ook.

Als publiek kun je niet anders dan zeer geboeid blijven luisteren, de ruim twee uur, zonder pauze, zijn veel te snel voorbij.

Theaterparadijs *****

Herboren is ze. Opnieuw begonnen. Mathilde Santing. Al sinds ver in de vorige eeuw een van de beste zangeressen van Nederland. Buitengewone stem, verbluffende techniek, verrassend veel soul. Maar Mathilde is naast uiterst talentvol ook extreem eigengereid. En dus onderging ze een ‘performance-enhancing’-behandeling. Van Brainspotting-uitvinder David Grand. En wat merkte ze een paar dagen later? Haar stem was nóg mooier geworden. Haar creatieve durf nóg groter. Het plezier, de zachtheid, de emotie krijgen nóg meer ruimte. Mathilde beleeft een muzikale wedergeboorte. Een Renaissance. En dat wil ze laten weten ook. In dit theaterconcert klinkt ze voller, rijker en dieper dan ooit tevoren. En toch zo vers als pas uit het ei. Eerder won ze Edisons en Harpen. Nu heeft ze zichzelf herwonnen. Haar soul hervonden. En onze harten heroverd.

Fotograaf: Mark Kohn

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X