ma 18 mrt – ma 18 mrt

JAN BEUVING & PATRICK NEDERKOORN

Leuker kunnen we het niet maken

Kies & Bestel >

Jan Beuving en Patrick Nederkoorn schieten te hulp. Ze leggen de liefde bloot achter de bureaucratie van de Belastingdienst. Achter het controleren achter de komma. Achter het dichtlikken van de enveloppen.

buitengewoon verrassend en hilarisch...vrolijk verzetje tussen het invullen van de cijfertjes door...geslaagd.

De Telegraaf

Het is maart. Aangiftemaand. Een grote belasting voor velen. Een hele opgave. En dus schieten cabaretiers Jan Beuving en Patrick Nederkoorn te hulp. Zij duiken voor jou in de kleinste letters en de grootste valkuilen. Zij babbelen over boxen, vrijstellingen en aftrekposten. En ze leggen de liefde bloot achter de bureaucratie van de Belastingdienst. Achter het controleren achter de komma. Achter het dichtlikken van de enveloppen. Scherp, intelligent en ongelooflijk geestig. In Leuker kunnen we het niet maken maken ze het wel degelijk leuker. Met mooie liedjes en hilarische lappen tekst. Met Tom Dicke achter de piano. Hun solo’s Raaklijn en Het komt nu wel heel dichtbij leverden nominaties op voor de Neerlands Hoop. Jan won ‘m! En nu bundelen ze hun niet geringe krachten. Leuker kunnen we het niet maken is een voorstelling met toegevoegde waarde.

Regie: Patrick Stoof

Fotograaf: Maartje ter Horst

Jan Beuving en Patrick Nederkoorn vertellen over hun voorstelling bij De Wereld Draait Door

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X