wo 13 mrt – za 16 mrt

KATINKA POLDERMAN

Polderman draagt een steentje bij

Kies & Bestel >

Polderman draagt een steentje bij aan de strijd tegen de vertrutting. Tegen de kuddegeest. Tegen de meelopende middelmaat.

Het is razend knap hoe ze ogenschijnlijk laconiek en met een prettige relativerende onverschilligheid de wereld om zich heen fileert.

De Telegraaf

Ze is terug. De meest onverschrokken chansonboulanger van de lage landen. Katinka Polderman. Al vijftien jaar kneedt ze woorden tot zinnen en bakt ze zinnen af tot teksten. Huisgemaakt, ambachtelijk en uiterst smakelijk. De textuur is tegendraads, de korst gortdroog en ongepolijst, de ingrediënten zijn altijd onverstoorbaar origineel. In Polderman draagt een steentje bij draagt Polderman een steentje bij aan de strijd tegen de vertrutting. Tegen de kuddegeest. Tegen de meelopende middelmaat. Net als in haar vorige shows zal haar ‘kenmerkende onderkoelde humor’ (De Telegraaf) niet ontbreken. Net zo min als haar ‘originele gedachtes, vuile grappen, spot en grappige schaamteloosheid.’ (Theaterkrant) Of haar ‘juweeltjes van liedjes.’ (AD) Wij houden van de kolder van Polderman. Dat zij nog maar lang mag blijven bakken.

Fotograaf: Krijn van Noordwijk

Katinka Polderman - Erge dingen vind ik ook heel erg (Polderman baart zorgen)

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X