di 9 apr – di 9 apr

Avond van de Kleinkunst

AKF DELUXE

Kies & Bestel >

Wegens succes geprolongeerd! Een keur aan cabaretiers, liedvertolkers en popartiesten putten uit een reservoir aan repertoire. Om dat vervolgens een hedendaagse draai te geven.

Wegens succes geprolongeerd! De Avond van de Kleinkunst. Een keur aan cabaretiers, liedvertolkers en popartiesten. Vol passie putten ze uit een reservoir aan repertoire. Om dat vervolgens een hedendaagse draai te geven. Een actuele slinger. Zo doe je dat. De Avond van de Kleinkunst is een initiatief van AKF Deluxe, in samenwerking met Volgspot. Vorig jaar was het een groot feest. Bennie Jolink en Nathalie Baartman gingen Oerend Hard, Herman zong samen met zijn Anne en VOF de Kunst liet horen hoe het Suzanne vergaan was. Om maar wat te noemen. En ook deze keer nemen we een duik in de kluizen van de kleinkunst. Om het oude goud af te stoffen. Om klassieke liedjes nieuwe klasse te geven. Om ook dat succes te prolongeren. Benieuwd naar de line-up van dit jaar? Houd onze site in de gaten!

Met medewerking van o.a.: Yentl en de Boer, Jan Beuving, Katinka Polderman, Maartje & Kine, Yora Rienstra, Yvonne van den Eerenbeemt, Jenny Arean, Lenny Kuhr, Ben Cramer, Peter Blanker en Drukwerk. 

Fotograaf: Arjan Benning

Kiki Schippers zingt het vervolg op Suzanne van VOF de Kunst tijdens de vorige editie van de Avond van de Kleinkunst

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X