zo 7 apr – zo 7 apr

NATHALIE BAARTMAN

Breek

Kies & Bestel >

'Baartman is een expressieve speler die je door de intensiteit van haar spel voortdurend meeneemt in haar belevingswereld. Baartmans verhalen fascineren en bevatten poëtische en vervreemdende zinnetjes.' (NRC)

Een van de meest oorspronkelijke makers die er op het cabaret podium rond loopt.

Micha Wertheim

Waar Baartman, daar bijzonder. Altijd. Waar dan ook. Wanneer dan ook. Neem nu Breek. Een subtiel-hilarische voorstelling over kwetsbaarheid. Over het ongemak van stilte. Op z’n Baartmans. Dus alles op het randje van het ongerijmde. Nathalie nodigt je uit om een Breek met haar te nemen. Op de stoeptegel bijvoorbeeld. Met een hapje gefrituurde sprinkhaan. Verstil de gewoonte, troost die vreemdeling en luister. Het jeukt in je hoofd naar ongehoorde stemmen. Het varken knort je. Laat het barsten en regenen. Druppel en huppel. Breek die hartkorst en gooi je telefoon in het hooi. Bladder af en adem weer. Dat is haar advies. En al heb je geen idee wat ze bedoelt, volg het op. Volg haar. Wanneer dan ook. Waar dan ook. Want Nathalie Baartman is altijd bijzonder.

Fotograaf: Jochem Jurgens

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X