di 2 okt – za 6 okt

TON KAS

KAKMAKER (Reprise)

Kies & Bestel >

Hij schudt buiken. Hij kletst dijen. Hij tapt moppen. Hij maakt kak. Ton Kas doet het allemaal.

Kas toont zich wederom een meesterlijke verteller en zijn voorstelling verdient het predicaat ‘onemanshow’ dubbel en dwars.

Het Parool

Hij schudt buiken. Hij kletst dijen. Hij tapt moppen. Hij maakt kak. Ton Kas doet het allemaal. Alsof het niets kost. Bij Eerste Klootviool lag zijn publiek al dubbel, na JABROER lachte ook de pers zich te barsten, en in KAKMAKER gaat hij onverstoorbaar door. Tragikomische bakken van de meligste plank. Baloriger en hilarischer dan ooit. Met nóg meer grappen voor de sterke maag. ‘Ik wil de lat heel hoog leggen’, zegt hij zelf. ‘Zodat ik er makkelijk onderdoor kan.’ Volgens Het Parool toont Ton Kas zich in KAKMAKER opnieuw een meesterlijk verteller. Die slentert en steunt, gromt en grijnst en gekweld vertelt. En die ondertussen de schaterlach aan zijn kont heeft hangen. Wij weten het al: ook in deze onemanshow kletst hij ons weer de dijen blauw.

Fotograaf: Greetje Mulder

Een fragment uit zijn vorige voorstelling JABROER

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X