di 9 okt – wo 10 okt

MUGMETDEGOUDENTAND

BUIK

Kies & Bestel >

In BUIK spelen Marcel Musters en Lies Visschedijk een ‘heerlijke comedy, met fijn vileine dialogen en geestige uithalen.’ (Haarlems Dagblad)

Elk detail zit goed en Musters en Visschedijk spelen soepel en hartverwarmend.

De Volkskrant****

Hij is broer, zij is zus. Hij verwent haar met een wandeling op de Wadden. Vanwege haar veertigste verjaardag. Een cadeautje met een catch. Hij wil graag dat zij draagmoeder wordt. Voor hem en zijn vriend. En dan dansen de poppen. Er wordt gepraat over oude wrok en nieuw leven. Over traag zaad, snelle beslissingen, makkelijke beschuldigingen en moeilijke keuzes. En over de vraag: wat heb je over voor je broer of zus? In BUIK spelen Marcel Musters en Lies Visschedijk een ‘heerlijke comedy, met fijn vileine dialogen en geestige uithalen.’ (Haarlems Dagblad) Het is de voltooiing van Aaf BC’s indrukwekkende drieluik over man-vrouwrelaties, en misschien wel het meest bejubelde deel. De pers overlaadde de voorstelling met sterren. ‘Een topduo’, juicht Het Parool. ‘Kom kijken!’ roepen wij. En breng je broer of zus mee.

Tekst: Aaf Brandt Corstius

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X