do 11 okt – za 13 okt

JELLE BRANDT CORSTIUS & OLEG FATEEV

Moeilijke Landen (Première)

Kies & Bestel >

Journalist en meesterverteller Jelle Brandt Corstius vertelt in dit theatercollege over zijn reizen door Rusland, India en tal van andere Moeilijke Landen.

Indrukken opdoen. Dat wil hij. Jelle Brandt Corstius. Journalist en meesterverteller. Reizen, mensen ontmoeten, verhalen inhaleren. Voor Trouw, voor de VPRO, voor zichzelf. Met een cameraploeg door de Kaukasus. Naar de walvisjacht in Alaska. Op de fiets naar de Middellandse Zee. Met zijn vader in de fietstas. Nou ja, diens as dan. In dit theatercollege vertelt hij over zijn reizen door Rusland, India en tal van andere Moeilijke Landen. Je hoort de verhalen, je ziet de beelden, je ervaart wat Jelle heeft ervaren. In het hoge noorden, het warme zuiden, het wilde westen en het verre oosten. En dat alles begeleid door de bayan. De Russische accordeon. Bespeeld door de fantastische Oleg Fateev. Die de groten der aarde heeft begeleid. En Jelle Brandt Corstius. Reis met hen mee. Ontmoet. Inhaleer. Doe indruk op.

Fotograaf: Hans Pool

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X