do 6 sep – za 8 sep

CABARESTAFETTE

Kies & Bestel >

De verrassendste talenten, de nieuwste sensaties en de grootste beloften. Laat je verrassen en proef de toekomst!

En hop. Daar gaat weer een blik open. Een handzame portie nieuwe cabaretiers. Vers van het land. Cabarestafette heeft al decennialang een vertrouwde receptuur: de verrassendste talenten, de nieuwste sensaties, de grootste beloften. En dat in drie smakelijke gangen verspreid over een hele avond. Alle cabaretnamen die dit seizoen in De Kleine Komedie staan, hebben hun eerste theatrale schreden gezet in de Cabarestafette. Soms nog wat onrijp, hier en daar nog niet goed doorgegaard, maar vaak verrassend en meestal erg lekker. De gerechten zitten vol harde stukjes, hebben een pittige inhoud en kunnen sporen bevatten van vrolijke noten. Dat alles wordt opgediend
op een prettig presentatieschaaltje, op een bedje van Pica DJ of DJ Skipper. Met Pieter Jouke als presentator. Proef de toekomst. Laat je verrassen. Lach smakelijk.

DONDERDAG 6 SEPTEMBER

Glodi Lugungu
Glodi Lugungu won dit jaar het Amsterdams Kleinkunst Festival. De jury vond het een genot om naar Glodi te kijken en te luisteren: 'Hij is wat slungelig, maar stond zelfverzekerd, met een ontwapenende charme en veel schwung op het toneel. Zijn semi-naïeve presentatie koppelde hij aan enkele sterke en oergeestige verhalen.' 

Daan van der Hoeven
Jong, ongeduldig, wispelturig, op het randje, soms een tikkeltje grof. Maar altijd met een onderliggende gedachte of verhaal.

Farbod Moghaddam
Intelligent, verrassend en ontroerend is hij. En hij won de juryprijs van het Leids Cabaret Festival 2018. ‘Niemand anders dan hij kan ons dit verhaal vertellen´, zei de jury. Dus komt niemand anders dan hij zijn verhaal vertellen.

VRIJDAG 7 SEPTEMBER

Kasper van der Laan
Kasper heeft ‘originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid.’ (de Volkskrant) Micha Wertheim noemde hem ‘geniaal grappig.’ Geen wonder dat hij de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival won.

De Fransse Eijkel
Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg zijn onbevangen, absurdistisch, muzikaal, dynamisch en hebben een aversie tegen de hokjesgeest.

Janneke de Bijl

Ze won de jury- én de publieksprijs van Cameretten. ‘Ze geeft vileine speldenprikjes aan zichzelf en haar omgeving’, schreef de Volkskrant. En ze beschouwt het leven zoals het echt is: onzinnig en ingewikkeld.


ZATERDAG 8 SEPTEMBER

Riza Tisserand 
Riza is rapper. En radio-dj. Én cabaretier. Je zag hem in het televisieprogramma Padoem Patsss. En tijdens Cabarestafette zie je hem in De Kleine Komedie.

Merel Baldé a.k.a. MEROL
Ze is de lady Gaga van de Lage Landen. Brutaal, sexy met een gezonde dosis Hollandse nuchterheid en zelfspot. Verwacht een onewomanshow vol catchy liedjes, glitter, trash- glamour en wild wapperende haren!

Victor Luis van Es 
Toen hij in 2016 in de finale stond van Cameretten schreef de Volkskrant: ‘In al zijn eenvoud het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond.’ Op die weg is hij verder gegaan. Nu speelt hij een stukje uit zijn voorstelling Stille Strijd. Als mooi voorproefje voor 6 mei!

Ontwerp: Paul Roos

Delen op: Facebook Twitter