di 25 sep – za 29 sep

VAN DER LAAN & WOE

Pesetas (Reprise)

Kies & Bestel >

Van der Laan & Woe brengen totaalcabaret dat bol staat van geestige grappen, hilarische scènes en muzikale acts.

Een avond vol fantastische vondsten in oergeestige sketches en liedjes. Je mond valt open van zo veel vindingrijkheid en theatraal vernuft.

De Volkskrant*****

Wacht! Ken je ze alleen van De Kwis? Stop dan maar met lezen. Koop meteen een kaartje en wees erbij. Je zult er geen spijt van krijgen. En ken je ze allang van het theater, lees dan nog even door en koop meteen daarná een kaartje. Want je weet dat je er geen spijt van krijgt. Van der Laan & Woe brengen namelijk totaalcabaret dat bol staat van geestige grappen, hilarische scènes en muzikale acts. Ook in Pesetas. Júíst in Pesetas! ‘Pesetas is een verbluffende multimediale show waarmee Van der Laan & Woe zichzelf overtreffen’, vijfsterrenstuiterde de Volkskrant. ‘Een avond vol fantastische vondsten in oergeestige sketches en liedjes. Je mond valt open van zo veel vindingrijkheid en theatraal vernuft.’ Oké. Dat was het. Stop met lezen. Koop een kaartje.

Fotograaf: Amy van Leiden

Een fragment uit hun vorige voorstelling Alles Eromheen

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X