zo 30 sep – zo 30 sep

Frank Groothof, Gijs Groenteman & Dick van der Stoep (Première)

DE GROTE HARRY BANNINK PODCAST ON TOUR

Kies & Bestel >

Wie kent ze niet, de hits van Harry Bannink en Annie M.G. Schmidt. Wat een lust voor de luisteraar! Wat een feest voor de geest! De Grote Harry Bannink Podcast gaat On Tour!

Gaat u naar beide voorstellingen van De Grote Harry Bannink Podcast On Tour, dan krijgt u € 10,- korting op uw kaarten. Kies dan voor prijssoort DUO KAART. (We controleren achteraf nog even of dit goed is gegaan)

En ineens waren we weer geheel in de ban van Bannink. Klonken zijn klanken door de kamers. Hadden we zijn liedjes in onze oortjes. Dankzij De Harry Bannink Podcast van Gijs Groenteman. Wat een lust voor de luisteraar! Wat een feest voor de geest! En nu gaat die podcast ook nog eens het podium op. Horen we al die hits weer van Harry Bannink, Annie M.G. Schmidt, Willem Wilmink en vele andere tekstschrijvers. Worden we verrast door minder bekende melodieën. Verborgen juweeltjes. Stuk voor stuk meesterwerken. Magistraal vertolkt door Frank Groothof, die altijd de juiste toon treft. Briljant begeleid door Ban-fan Dick van der Stoep, die orkestleider was bij de Schmidt/Bannink-musicals. En ingeleid en verklaard door Gijs Groenteman. Zijn Grote Harry Bannink Podcast gaat On Tour. En wij zitten vol verwachting vooraan!

De Grote Harry Bannink Podcast sluit zijn tour hier op 16 juni af met een Feestelijke apotheose met gasten. Bestelt u een Duokaart: dan kunt u naar beide avonden met 10,- korting!

Fotograaf: Jonathan Herman

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X