vr 16 nov – zo 18 nov

IDFA in De Kleine Komedie

vrijdag 16 t/m zondag 18 november

Kies & Bestel >

De Kleine Komedie is een podium van IDFA. Van vrijdag 17 t/m zondag 19 november verovert de documentaire hier drie dagen lang het theater. Kaarten zijn alleen te koop via www.idfa.nl

Wederom in dit theater: IDFA! Wegens aanhoudend succes opnieuw geprolongeerd. Want documentaires en theatervoorstellingen hebben meer overeenkomsten dan je denkt. Inhoud, montage, het projecteren van een wereldbeeld, de overlap is evident. Het International Documentary Filmfestival Amsterdam strijkt dan ook graag bij ons neer. En die liefde is wederzijds. Welke documentaires bij ons getoond gaan worden? Dat wordt vlak voor het festival pas bekendgemaakt. Alles zo actueel mogelijk. Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws. Of beter nog: meld je aan voor de nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je niets mist. Dat zou namelijk zonde zijn. Wat we wel al kunnen zeggen: wees er snel bij. Want het is vaak volle bak. Kun je er niet meer in. Wees op tijd. Wees erbij.

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X