di 30 apr – di 30 apr

The Kik hertaalt! (reprise)

THE KIK

Kies & Bestel >

Ze zijn terug! The Kik hertaalt! bevat veel nummers die slechts eenmalig zijn uitgevoerd. Voor radio en tv. En zo werd Rolling in the Deep, Wat je achterliet. Massachussets transformeerde in Het wordt weer zomer.

Ze zijn terug! The Kik. Het klinkt zo Engels. Maar ze zijn zo Hollands. En juist die unieke combinatie maakt de band tot een bijzondere. Na hun debuut met De Veelste Grote Nederbiet Sjoo was het in hun tweede voorstelling de beurt aan kleinkunstmateriaal, wat weer uitmondde in hun derde album Stad & Land. Ken je ze van festivals of als huisband van DWDD, dan zul je in het theater aangenaam verrast worden. Daar brengen ze iets totaal anders. The Kik hertaalt! bevat veel nummers die slechts eenmalig zijn uitgevoerd. Voor radio en tv. En zo werd Rolling in the Deep, Wat je achterliet. Massachussets transformeerde in Het wordt weer zomer en Sunny Afternoon moeiteloos in Bankje in de zon. En wie anders dan ras-Rotterdammer en leadzanger Dave von Raven hertelt op humoristische wijze de achterliggende verhalen. Vorig seizoen speelden ze al het dak van De Komedie. En nu zijn ze terug! Nog een keer genieten geblazen.

Fotograaf: Casper Rila

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X