zo 1 sep – zo 1 sep

PREKEN VOOR EIGEN PAROCHIE

Lebbis, Devika Partiman, Femke van der Laan, Marco Kraal en Vincent Icke

Kies & Bestel >

Horen wat echt verteld moet worden. Vier sprekers, vier prekers. Comedy en confrontatie.

Wat er speelt. Daar gaat het ons om. Wat er speelt in deze tijd. In de samenleving. In de hoofden van de mensen. Wij willen weten wat wezenlijk is. Zien wat de zin is. Horen wat echt verteld moet worden. Dat gebeurt het hele komende theaterseizoen natuurlijk. In de vorm van een conference. Een lied. Comedy en confrontatie. En vanavond presenteren wij weer de preek. Preken voor eigen Parochie. Vier sprekers, vier prekers. Met verschillende achtergronden. Met uiteenlopende leeftijden. Met een diversiteit aan visies. Preekstalmeester Lebbis introduceert Devika Partiman (sociaal activist, oprichter 'Stem op een Vrouw') Femke van der Laan (columnist en schrijver) Marco Kraal (ecoloog, vrijdenker, ecomodernist) en Vincent Icke (hoogleraar theoretische astrofysica en kosmologie, beeldend kunstenaar en publicist).

Zij zullen smaak en spraak maken. Zij geven hun hoogstpersoonlijke visie op de staat van het Land. Zij Preken voor eigen Parochie. Onverbloemd praten ze je bij over de maatschappij. Zonder gêne zeggen ze waar het op staat. Wat ze op hun lever hebben. Wat hen van het hart moet. Met kracht, humor en kennis van zaken prikkelen ze je geest en roeren ze je ziel. Zodat je weer fris en fruitig en up-to-date kunt beginnen aan het nieuwe theaterseizoen. Wat er speelt? Dat krijg je keihard voor je kiezen. In Preken voor eigen Parochie.
Presentatie: Lebbis
 

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X