wo 11 sep – za 14 sep

MUZIKALE HELDEN

Thijs Boontjes, AWKWARD i, Marlijn Weerdenburg, Niels van der Laan, Kine Håndlykken, Vincent Bergsma, VanWyck en Leo Blokhuis

Kies & Bestel >

We presenteren met trots, dit jaar voor de elfde keer, Muzikale Helden. Ze zingen nummers die je misschien niet bij hen verwacht en liedjes van muzikanten die zij diep bewonderen. Vier avonden lang liefde voor muziek. Alleen in De Kleine Komedie.

De elfde keer alweer. En nog altijd zijn we er niet op uitgeluisterd. Muzikale Helden. Helden zingen hun eigen helden. Laat je verrassen door onze zangers die hun muzikale helden eren. Dompel je onder en laat je meeslepen. Vier avonden lang. Alleen in De Kleine Komedie. Artiesten met uiteenlopende achtergronden en carrières komen samen. ‘Muzikale Helden geeft een kijkje in de ziel van het talent’ paroolt Het Parool (****). ‘Wat een stemmen en wat een charisma.’ Luister met de oren van hedendaagse helden als Niels van der Laan (van Jeroen Woe), Kine (van Maartje) en Thijs Boontjes (van Dans- en Showorkest). Om alvast maar wat te noemen. Maar ook AWKWARD i (Djurre de Haan) en Vincent Bergsma (The Cool Quest), singer-songwriter VanWyck en actrice-zangeres Marlijn Weerdenburg. Ze gaan aan de slag met hun eigen helden en geven een kijkje in hun muzikale keuken. Ze zingen nummers die je misschien niet bij hen verwacht en liedjes van muzikanten die zij diep bewonderen. Van Beyoncé tot The Beatles en van Toon tot Prince. Alles kan, alles mag. Wat het oplevert? Prachtige resultaten met bijzondere duetten en onverwachte samenzang. Met duiding van Leo Blokhuis voor de broodnodige diepgang. We verheugen ons nu al. Muzikale Helden. Kom. Kijk. Luister.
Band: Jan Robijns, Wouter Planteijdt, Martijn Bosman en Reyer Zwart
Regie: Dick Hauser

Een terugblik op Muzikale Helden 2017

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X