zo 29 sep – zo 29 sep

HADEWYCH MINIS & ZO! GOSPEL CHOIR

Here, Take My Jacket

Kies & Bestel >

Here, Take My Jacket staat voor blijdschap na strijd. Voor een wij- in plaats van een ik-versus-jijgevoel.

Je hebt een voorstelling gemaakt, dat is leuk. Dan ga je op tournee, dat is gaaf. Maar dan mag je in de Kleine Komedie optreden, dat is, dat is, dat is HE-LE-MAAL FANTASTISCH!!

Hadewych Minis

Een warme jas. Dat is het. Zo voelt het. Here, Take My Jacket. Muziektheater, gevoerd met een comfortabele laag hartverhittende persoonlijkheid. Hadewych Minis & ZO! Gospel Choir slaan de handen en de stembanden ineen. Zij zingen van troost en verbroedering. Verbinden denkwijzen. Overbruggen kloven. In een tijd van kille polarisatie kan de wereld wel wat warmte gebruiken. Een egogerichte meningenmaatschappij is gebaat bij wat meer medemenselijkheid. Bij een wij- in plaats van een ik-versus-jijgevoel. Dat je je jas uitleent aan iemand die hem beter kan gebruiken. Zodat iedereen zich uiteindelijk beter gaat voelen. Here, Take My Jacket staat voor blijdschap na strijd. Voor uitdelen in plaats van verdelen. Met liedjes om lijf en leden in te verliezen. Hadewych en ZO! brengen songs die passen als een jas. Een warme jas.

Hadewych Minis & ZO! Gospel Choir - I Shall Be Released

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X