do 3 okt – za 12 okt

THEO MAASSEN

SITUATIE GEWIJZIGD

Kies & Bestel >

Voor deze voorstelling zijn maximaal twee kaarten per persoon te bestellen.

Hij is wit, man, hetero én van middelbare leeftijd. Wie wacht er nou nog op zijn mening? Theo Maassen moet zijn bek houden.

Theo Maassen moet zijn bek houden. Hij is wit, man, hetero én van middelbare leeftijd. Wie wacht er nou nog op zijn mening? De beurt is aan anderen. Maar Theo vindt er nu eenmaal altijd het zijne van. En ook zijn bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dus beklimt hij opnieuw het podium. En laat hij zijn gedachten de vrije loop. Maar is dat wel zo’n goed idee? Is dat niet vragen om moeilijkheden? Situatie gewijzigd is zijn 10de soloshow. Nog één keer doet Theo Maassen zijn gedachten over het gedoe uit de doeken. Een monoloog over de opkomst en ondergang van de witte man. Een spijtbetuiging misschien wel. Een pleidooi, een ode, een donderspeech ook. Een klaagzang, een smeekbede, een schreeuw om aandacht. Of is het vooral een laatste stuiptrekking?
Maximaal twee kaarten per persoon

(Foto: Krijn van Noordwijk) 

Een fragment uit zijn vorige voorstelling Van Kwaad Tot Erger.

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X