zo 6 okt – zo 6 okt

MATHILDE SANTING & FUSE

Mathilde zingt... Santing (Première)

Kies & Bestel >

Van Rita Reys-achtige vocal jazz tot de vrouwelijke variant van Jimi Hendrix (Hey Joan). Van de ironische gortdroge Randy Newman tot de ijlpoëtische Joni Mitchell.

Een stapel van de allermooiste liedjes uit de popmuziek, en die dan laten zingen door een van de allermooiste stemmen van het land...je moet maar durven!

Dolf Jansen

Wat een combinatie! Mathilde Santing & Fuse. Een vocale kleurenwaaier en een instrumentalentvol gezelschap. Samen brengen ze een uniek (want eenmalig) supermuzikaal liedjesprogramma. Een greep uit bijna 40 jaar Mathilde on tour. Dus spettert het alle kanten op. Van Rita Reys-achtige vocal jazz tot de vrouwelijke variant van Jimi Hendrix (Hey Joan). Van de ironische gortdroge Randy Newman tot de ijlpoëtische Joni Mitchell. La Santing kan alles. Ook in het Nederlands. Toon Hermans, Herman van Veen en Martine Bijl. En dat alles omfloerst met Fuse. Jaloersmakend muzikaal. Je kent ze van Podium Witteman, maar live is tien keer leuker. Rauwe jazzclubs, serene kerken, overal gaat het dak eraf. Concertgebouw, festivalweide, alles spelen ze plat. Samen met Santing zorgen ze voor een supercombinatie. En een show die staat als een huis.

(Foto: Toonen Wientjes)

Mathilde Santing zingt I'm Gonna Find Another You van John Mayer

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X