ma 14 okt – ma 14 okt

ANGELA GROOTHUIZEN

Lueke binge (Première)

Kies & Bestel >

16 jaar geleden kreeg Angela Groothuizen op moederdag een strippenkaart. Nu zij bijna 60 is, is het tijd om 'm te verzilveren.

Zestien jaar geleden. Moederdag. Angela Groothuizen krijgt een strippenkaart van haar dochters. ‘Ik gaa met je lueke binge’, staat erop. Inmiddels zijn de kinderen volwassen. En is moeders bijna 60. Hoog tijd dus om die strippenkaart nu eindelijk eens te verzilveren. Om Lueke binge te doen. En om opnieuw haar positie te bepalen. Hoe nu verder? Moet het roer om? En hoe radicaal? Angela houdt niet van half werk. Samen met Nico Brandsen, brandingrots en briljant muzikant, sleurt ze je mee in haar verhaal. Klampt ze je bij de kladden. Loert ze op je lurven. Levenslustig als altijd. Energiek en vol emotie. En met, zoals altijd, oorstrelende liedjes. Haar stem, haar timbre, haar humor, haar vakvrouwschap, haar innemendheid, het zijn stuk voor stuk onweerstaanbaar Lueke binge.
Regie: Wimie Wilhelm

(Foto: Marthe Hennink)

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X