zo 20 okt – zo 20 okt

DANIËL LOHUES & HOLLAND BAROQUE

Op zoek naar Bach

Kies & Bestel >

Daniël Lohues loopt waar Bach heeft gelopen.Wat hij ontdekt heeft, deelt hij deze avond met jullie.

Die altijd elegante melodieën, dansend tussen melancholie en vrolijkheid. Die passievolle, halfhoge zangstem. Die fysieke overgave. Zijn achteloos virtuoze spel op gitaar of vleugel.

de Volkskrant

Bach. Het genie. De grote meester. De grootste ooit. De magie van zijn muziek betoverde miljoenen. Onder wie Daniël Lohues. Bach kleurde diens jeugd. Omlijstte zijn portretten en zijn vergezichten. En nu wil Daniël meer weten. De diepte in duiken. Op zoek naar Bach. Samen met Holland Baroque zwerft hij rond de Thomaskirche in Leipzig. Loopt hij waar Bach heeft gelopen. Zoekt hij de sporen van wat hij zo graag wilde horen. Maar graaft hij ook in zijn eigen jeugd. Drilt hij naar Drenthe. Laat hij zich opnieuw inspireren. Door verhalen over zijn held. En die te verweven met zijn eigen geschiedenis. Op zoek naar Bach is een middag vol levende barok en poëtische liederen. Persoonlijke portretten en verrassende vergezichten. Van Daniël Lohues. Omlijst door Holland Baroque. En Bach. Natuurlijk. De grote meester. 

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X