ma 16 dec – ma 16 dec

JOOST SPIJKERS

SPIJKERS II

Kies & Bestel >

Hij won er de Poelifinario mee: de meest indrukwekkende voorstelling van het seizoen in de categorie kleinkunst. SPIJKERS I: Een soloshow met meesterlijk muzikale vrienden.

Spijkers' geestige mimiek, zijn danstalent en zijn zangstem vol Oost-Europees temperament geven de voorstelling een unieke signatuur.

De Volkskrant****

De beste. Dat was hij. Joost Spijkers. Vorig jaar won hij de Poelifinario met SPIJKERS I. De meest indrukwekkende voorstelling in de categorie kleinkunst. Vond de jury. En vond de pers. De kranten strooiden met sterren. ‘Vurig en gepassioneerd’, ‘theatraal en puur.’
SPIJKERS II is een soloshow met meesterlijk muzikale vrienden. Beeld je in: een stel kerels in een vage Oost-Europese kroeg, lege flessen drank op tafel. Melancholie en levenslust naast elkaar. Ze pakken zomaar een instrument en barsten uit in meeslepende muziek die een mix is van balkan, pop, jazz, rock en fado. Rauw, puur en vol passie. En dan die hypnotiserende prachtstem van Joost. Ongekend en meeslepend.
Met: Arend Niks, Mick Paauwe, Stan Mitrovic en Andreas Suntrop
Regie: Titus Tiel Groenestege

(Foto: Jaap Reedijk)
 

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X