ma 16 dec – ma 16 dec

JOOST SPIJKERS

SPIJKERS II

Kies & Bestel >

Hij won er de Poelifinario mee: de meest indrukwekkende voorstelling van het seizoen in de categorie kleinkunst. SPIJKERS I: Een soloshow met meesterlijk muzikale vrienden.

Spijkers' geestige mimiek, zijn danstalent en zijn zangstem vol Oost-Europees temperament geven de voorstelling een unieke signatuur.

De Volkskrant****

De beste. Dat was hij. Joost Spijkers. Vorig jaar won hij de Poelifinario met SPIJKERS II. De meest indrukwekkende voorstelling in de categorie kleinkunst. Vond de jury. En vond de pers. De kranten strooiden met sterren. ‘Vurig en gepassioneerd’, ‘theatraal en puur.’ SPIJKERS II is pop en poëzie. Jazz en fado. Rock en Balkan. Energie en melancholie. SPIJKERS II is kleinkunst met een grote K. Een soloshow met meesterlijk muzikale vrienden. En vakkundig opgebouwde en afgevoegde liedjes van meestermetselaar Peer Wittenbols. Laat je meeslepen in zijn verhaal. Meevoeren met zijn stem. Of jij hem dan óók de beste vindt? Joost mag het weten. Joost Spijkers. Dus hou je niet in. En kom!
Met: Arend Niks, Mick Paauwe, Stan Mitrovic en Andreas Suntrop
Regie: Titus Tiel Groenestege

(Foto: Jaap Reedijk)
 

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X