di 24 dec – di 24 dec

ERIC VAARZON MOREL

Felíz Navidad & Zambomba

Kies & Bestel >

Drie culturen, drie verschillende muziekstijlen. Gecombineerd met wervelende flamenco-dans. Een feest voor de hele familie. Op Kerstavond.

Een feestje. Zo mag je het wel noemen. Zambomba. Meerdere feestjes eigenlijk. In de weken vóór Nochebuena. De Goede Nacht. Kerstavond. Drie magiërs maken een muzikale reis. Naar de ster boven Bethlehem. Drie culturen, drie verschillende muziekstijlen. Gecombineerd met wervelende flamenco-dans. Een muzikale mix van hedendaagse pop en Latijns-Amerikaanse reggaeton. Van gospel en soul. Van flamenco en klassieke kerstliedjes. En dat alles overgoten met de immer flamboyante flamencosaus van zambombabobo Eric Vaarzon Morel. Louter toeschouwen is er niet bij. Hier wordt niet achterover geleund, maar meegedaan. Zambomba is zingen, klappen en dansen! Zambomba is een feest voor de hele familie. Wij wensen je alvast mucha alegría. Veel blijdschap. En Felíz Navidad. Een fijne Kerst!
Met: Brownie Dutch, Alessandro Díaz, Raquela Ortega e.a.

(Foto: Rijno Boon)
 

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X